Bucură-te de transportul gratuit pentru produsele premium Synergy Therm

Hidra-Therm

Un produs ce overa Hidratare Profunda si de lunga durata, sustinuta de o eliberare treptata a principiilor active pe tot parcursul zilei.

Age-Proof

Cu Efect Anti-Aging – previne imbatranirea tenului si aparitia ridurilor, diminueaza ridurile fine si cele de expresie, deja existente.

Radical Skin Reform Serum

Cu rezultate vizibile la numai 8h de la prima aplicare . Previne îmbătrânirea tenului și apariția ridurilor și diminuează ridurile fine deja existente.

Cremă hidratantă pentru fata si decolteu, cu eliberare treptata a ingredientelor in straturile superficiale si profunde ale pielii timp de 24h.

Recomandată pentru îngrijirea zilnică a tenului uscat, normal și mixt supus agresiunilor zilnice date de stres, oboseală, expunerea în fața ecranelor. Fară parabeni. Non-comedogenică. Efect vizibil în doar 8 ore.

69,00 lei  

Hidra-Therm

Cu un conținut bogat în acid hialuronic, coenzima Q10 și antioxidanți, AGE-PROOF previne și repară apariția ridurilor fine, actionand timp de 24h asupra pielii. Recomandată tuturor tipurilor de ten.

Efectul hidratant al uleiului de avocado va reda luminozitatea și catifelarea pielii, iar componenții anti-age vor estompa ridurile fine și vor le atenua cele profunde.

89,00 lei  

Hidra-Therm

Inspirat din puritatea florilor de lotus am creat primul ser seboreglator cu eliberare treptata a ingredientelor timp de 24h.

La extract natural din flori de lotus am adăugat un cocktail de ingrediente active, obtinând astfel echilibrul perfect pentru combaterea și tratarea liniilor fine apărute prematur.

119,00 lei