G I V E A W A Y
Cu ocazia lansarii noilor produse SynergyTherm, v-am pregatit cu drag impreuna cu ei un concurs in care aveti oportunitatea sa castigati 11 premii deosebite. Premiul cel mare consta in uscatorul de par Dyson HS01 Airwrap Complete Long plus produse de skincare Synergy Therm, iar alte 10 premii ce con╚Ťin produse Synergy Therm sub forma unor pachete personalizate in functie de tipul de ten.
_

­čîč Ca sa te inscrii trebuie sa urmezi 2 pasi simpli:

 1. Follow
  @monicapalcau si @synergythermcosmetics
 2. Sa lasi un comentariu la aceasta postare in care sa dai tag la 1 cunostinta aici pe Instagram, (conturi valabile si active, nu se accepta branduri sau persoane publice)
 • poti da share la acest Giveaway si pe InstaStory daca vrei.
 • te poti inscrie prin mai multe comentarii cu conditia ca persoana din tag sa fie diferita.
  Mult Succes!

 • concursul incepe astazi 30.08.2021 si se incheie pe 05.09.2021, castigatoarele vor fi alese in maxim 48 de ore dupa terminarea concursului;
 • concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei;
  *la sfarsitul concursului, voi alege aleatoriu din toate comentariile acestei postari cele 11 castigatoare cu getcombot.com sau App-Sorteos.com, prima aleasa va primi premiul cel mare cu Dyson AirWrap plus produse SynergyTherm, iar urmatoarele 10 alese vor primi pachete personalizate cu produse SynergyTherm.