Pentru a verifica cate puncte bonus ai trebuie sa te autentifici pe https://www.synergytherm.com/my-account apoi sa accesezi sectiunea Puncte Bonus din submeniul Contul Meu

 • Cu punctele bonus acumulate, pute╚Ťi beneficia de o reducere la viitoarelor comenzi. Acest sistem de recompensare ├«ncurajeaz─â loialitatea fa╚Ť─â de site-ul nostru, oferind utilizatorilor oportunitatea de a-╚Öi folosi punctele bonus pentru a ob╚Ťine reduceri la produsele sau serviciile dorite. Cu fiecare comand─â plasat─â, acumula╚Ťi mai multe puncte bonus, ceea ce ├«nseamn─â c─â pute╚Ťi folosi acestea pentru a ob╚Ťine reduceri semnificative la costul viitoarelor comenzi. Acest sistem de recompensare prin puncte bonus este un mod eficient ╚Öi convenabil de a economisi bani ╚Öi de a descoperi avantajele de a fi un utilizator loial al site-ului nostru.

 • Punctele bonus pot fi utilizabile la orice comand─â┬á viitoare plasat─â, ├«ns─â numai dup─â livrarea acestora.┬á Punctele bonus pot fi utilizate pentru a reduce costurile la comenzi ulterioare, recompens├ónd astfel utilizatorii pentru fidelitatea ╚Öi ├«ncrederea acordat─â. Prin acest sistem se ├«ncurajeaz─â loialitatea utilizatorilor, oferind oportunit─â╚Ťi de economisire la fiecare viiatoare comand─â.

 • Punctele bonus acumulate pot fi utilizate ca reducere la comenzile dvs. totusi, acestea pot fi utilizate doar dupa ce o comanda a fost verificata si livrata. Aceasta masura de siguranta asigura ca numai comenzile valide sunt eligibile pentru a fi reduse prin intermediul acumularii de puncte bonus. Acest lucru permite companiei sa se asigure ca sistemul de puncte bonus functioneaza corect si ca recompensele sunt oferite numai clientilor care au efectuat comenzi valide.
 • Punctele bonus au o valabilitate de 365 de zile (1 an).
 • Punctele bonus sunt ob╚Ťinute prin cheltuielile efectuate pe site-ul synergytherm.com, acestea fiind acordate astfel: pentru fiecare 10 RON cheltui╚Ťi, utilizatorul va primi 1 punct bonus. Valoarea unui punct bonus este direct legat─â de cheltuielile efectuate de utilizator ╚Öi poate fi folosit─â la cump─âr─âturile ulterioare pe site, astfel contribuind la reducerea pre╚Ťului total al comenzii. Prin acest sistem de puncte bonus, site-ul ├«╚Öi premiaz─â utilizatorii pentru fidelitatea ╚Öi loialitatea acestora.
 • Punctele bonus se pot aplica doar persoanelor ce isi creaza un cont pe synergytherm.com
 • In momentul in care vizitatorul isi creeaza un cont nou, acesta primeste 5 de puncte bonus recompensa.
 • Orice utilizatoru ce a plasat o comanda valida si a primit si produsele, are dreptul sa trimita recenzie la oricare dintre produsele achitionate si beneficiaza de 3 puncte bonus, o singura data la fiecare produs ce are cod unic.
 • Utilizatorul primeste deasemeanea 1 punct pentru fiecare 10 RON cheltuit ( exceptia la calcul o face costul pe transport). Ex: Daca s-a plasat o comanda de 200 RON iar costul total al comenzi este de 220 (22 reprezentand costul transportul), utilizatorul primeste 20 de puncte care vor putea fi folosite la urmatoarele achizitii pe site dupa validarea si livrarea comenzi.
 • Rotunjirea punctelor se face in jos. Ex: (O comanda de 44.6 RON vor fi convertite in 4 Puncte Bonus)
 • In cazul anularii unei comenzi in care ati folosit puncte bonus de fidelitate, acestea va vor fi returnate in cont.
 • In cazul anularii unei comenzi punctele bonus posibil dobandite nu se vor aduna totalui existent.
 • Punctele bonus┬á folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.
 • In cazul returului unei comenzi punctele bonus posibil dobandite nu se vor aduna totalui existent.
 • Punctele bonus de fidelitate aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru acestea comanda intra in contul nostru, atunci cand optati pentru plata OP. In cazul comenzilor cu plata ramburs, punctele aferente acestora vor fi afisate in detaliile contului dvs. dar nu vor putea fi folosite, fiind cu stare „In asteptare”. Acestea vor deveni active in momentul in care suma aferenta comenzii intra in contul nostru.
 • Dorim s─â asigur─âm o distribu╚Ťie echitabil─â a punctelor bonus ╚Öi s─â evit─âm abuzul sistemului. De aceea, n utilizator poate primi doar o singur─â dat─â puncte bonus pentru o recenzie plasat─â.
 • Aceast─â regul─â se aplic─â pentru to╚Ťi utilizatorii, f─âr─â excep╚Ťie, ╚Öi vom monitoriza cu aten╚Ťie activitatea pentru a asigura respectarea acestei reguli. Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri, nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi.
 • Punctele bonus de fidelitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.
 • Punctele bonus acumulate prin intermediul programului de fidelizare nu pot fi convertite in bani sau valuta. Ele sunt destinate a fi folosite exclusiv ca reducere la comenzile ulterioare efectuate prin intermediul site-ului Synergytherm.com. Acestea sunt un mod de a recompensa clientii fideli pentru achizitiile lor si de a le oferi posibilitatea de a economisi la urmatoarele achizitii.┬á
 • Nu exista o limita specifica a numarului de puncte bonus ce poate fi folosit la o singura comanda. Cu toate acestea, exista o limita in ceea ce priveste valoarea acestor puncte care poate fi utilizata ca discount la o comanda. Aceasta limita se stabileste prin regula conform careia valoarea punctelor bonus nu poate fi mai mare decat valoarea totala a comenzii. Astfel, utilizatorul nu poate sa foloseasca un numar nelimitat de puncte, ci doar acele puncte care au o valoare mai mica sau egala cu valoarea totala a comenzii.
 • Pentru a utiliza Punctele bonus, trebuie sa ai cel putin 1 punct in contul tau. Acest punct va avea o valoare de 1 RON. Deci, numarul minim de puncte bonus pe care le poti folosi este de 1 punct, echivalent cu 1 RON. Acest lucru inseamna ca trebuie sa acumulezi suficiente puncte prin activitati eligibile, cum ar fi cumparaturile tale sau inregistrarea pe site (ce oferta implicit 5 puncte).
 • Nu este posibil sa folosesti simultan atat un cod de reducere cat si punctele tale bonus in cadrul aceleiasi comenzi. Punctele bonus de fidelitate nu pot fi combinate cu alte coduri de reducere, coduri de discount sau promotii, ceea ce inseamna ca trebuie sa alegi intre a folosi un cod promotional sau punctele tale bonus. Nu pot fi utilizate ambele metode promotionale pentru a obtine o reducere suplimentara in aceeasi comanda.
 • Sistemul┬á de puncte bonus permite utilizatorilor s─â acumuleze puncte prin participarea la anumite activit─â╚Ťi (ex: plasarea de comenzi, scrierea de recenzi/revieuri). Cu toate acestea, dorim s─â protej─âm integritatea acestui sistem ╚Öi s─â asigur─âm o experien╚Ť─â echitabil─â pentru to╚Ťi utilizatorii.┬áAstfel, dac─â se constat─â c─â un utilizator face abuz de orice func╚Ťie care ├«i permite s─â acumuleze puncte bonus ├«ntr-un mod necorespunz─âtor, comanda lor va fi anulat─â ╚Öi punctele acumulate prin acest abuz vor fi ├«nl─âturate.┬áV─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â aceast─â regul─â este valabil─â pentru to╚Ťi utilizatorii ╚Öi vom monitoriza cu aten╚Ťie activitatea pentru a asigura respectarea acestei reguli. Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri, nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi.

Punctele bonus pot fi utilizate pentru orice comand─â, cu condi╚Ťia ca valoarea total─â a co╚Öului s─â dep─â╚Öeasc─â suma de 100 de lei.┬á

Nota:  *Synergytherm.com are dreptul sa anuleze anumite puncte de bonus, daca se constata folosirea abuziva in ceea ce priveste dobandirea punctelor.

Nota:  Prin utilizarea punctelor bonus de fidelitate, Cumparatorul isi exprima implicit acordul fata de conditiile de utilizare a Punctelor Bonus de Fidelitate, mentionate mai sus.

 

 

 

Coșul meu

­čÜÜ TRANSPORTUL GRATUIT la orice comand─â de minim 200 de lei.

Autentificare

Nu ai cont?

├Äncepe╚Ťi s─â tasta╚Ťi pentru a vedea produsele pe care le c─âuta╚Ťi.
Magazin