Despre Noi

Produsele noastre de îngrijire a pielii sunt toate bogate în conținut de apă termală și fiecare are o combinație unică de ingrediente. Întreaga linie de dermato-cosmetice este dezvoltată de către medici dermatologi și biochimiști cu ani de experiență în domeniul dermatologic și cosmetic.

Produse Unice

Fiecare dintre produsele pe care noi le-am creat este o combinație perfectă de ingrediente din care rezultă un produs unic ce are scopul de a fi integrat în rutina ta zilnică de îngrijire cu rolul de a-ți imbunătăți bunăstarea fizică. Susținem cu tărie și ne mândrim cu faptul că reușim să creăm produse unice, care folosite combinat sau individual vor menține echilibrul perfect al sănătății tale.

Produsele Noastre

Pornesc de la un element de bază – Apa Termală Naturală din Băile Felix – o apă termală unică, pură din punct de vedere microbiologic, cu o multitudine de proprietăți benefice pentru corpul uman.

Dezvoltăm Calitate

Scopul fiecărui produs pe care noi îl dezvoltăm este acela de a îmbunătății bunăstarea consumatorului final. De aceea selectăm cu mare grijă doar ingredientele care sunt demonstrate științific că într-adevăr funcționează. Acest lucru se poate observa chiar de la prima utilizare a produselor noastre.

Misiunea Noastră

Am întemeiat SYNERGY THERM DERMATO-COSMETICE din nevoia de a veni cu ceva nou pe piață, o linie de produse care să ajute pe ambele planuri: cel medical precum și cel cosmetic. SYNERGY THERM a fost dezvoltat cu scopul de a te face să te simți și să arăți mai bine.

Apa Termală Băile Felix

Acest element stă la baza fiecărui produs pe care îl avem, nu puteam exclude un produs aparent atât de simplu, dar în fapt foarte important și necesar oricărei rutine de îngrijire a pielii.