PRODUSE SYNERGY THERM NEINDICATE ÎN SARCINĂ / ALĂPTARE

1. REVIVE SERUM (conține Retinaldehyde) pentru efect asemănător se înlocuiește cu AZELAIC SERUM;

2. RADICAL SKIN REFORM SERUM (Retinyl Palmitate);

3. AGE-PROOF FACE CREAM (Retinyl Palmitate).

4. FLAWLESS SERUM (se poate utiliza cu acordul medicului).

 

Există o serie de produse de îngrijire a pielii care nu sunt indicate pentru utilizare în timpul sarcinii, deoarece pot fi dăunătoare pentru sănătatea mamei sau a fătului.

 

  • Produsele cu retinoid: acestea sunt derivate din vitamina A și sunt utilizate în tratamentul acneei și al ridurilor. Ele pot fi dăunătoare pentru făt, deoarece pot afecta dezvoltarea acestuia.

  • Produsele cu acid salicilic: acestea sunt utilizate în tratamentul acneei și al punctelor negre, dar pot fi dăunătoare pentru făt, deoarece pot afecta dezvoltarea acestuia. Produsele ce conțin Acid Salicilic cu o concentrație sub 2% sunt permise in sarcină/alăptare.
  • Produsele cu acid glicolic și alți acizi de exfoliere: acestea pot irita pielea și pot fi dăunătoare pentru făt, deoarece pot afecta dezvoltarea acestuia. Produsele ce conțin Acid Glicolic cu o concentrație sub 7% sunt permise în sarcină/alăptare.
  • Produsele cu alcool: acestea pot usca pielea și pot irita, de aceea este mai bine sa se evite utilizarea lor in timpul sarcinii

  • Produsele cu vitamina C: aceasta vitamina poate fi utila pentru ten, dar în timpul sarcinii este bine sa evitati utilizarea ei în concentrații mari, deoarece poate fi iritanta.

 

Este important să vă consultați cu medicul dumneavoastră sau cu un dermatolog înainte de a utiliza orice produs nou sau de a face schimbări în rutina dvs. de îngrijire a pielii în timpul sarcinii.

Alege o rutină în funție de: